Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TransLogistica - expozitia internationala de transporturi, logistica si industrii conexe

translogisticaaaaCele mai noi produse si cele mai performante solutii de organizare si eficientizare din transporturi (rutiere, maritime, aeriene, feroviare), logistica (centre de logistica, parcuri industriale, case de expeditii,  producatori de echipamente dedicate intralogisticii), precum si din IT (stocare, depozitare, securitate, eficientizare) sunt invitate sa participle la TransLogistica 2015, in perioada 14-17 octombrie,  la Romexpo Bucuresti.

Campania de inscrieri este in plina desfasurare si ne bucura interesul manifestat de jucatorii importanti din categoriile participante. Trust Motors, AutoItalia, Dacia Renault, Toyota Industries, DBShenker, Grup Feroviar Roman, E-P Rail, Dexion, Transferoviar Grup, Ferest Logistic, Fan Courier, Exide-Fortec, CAEM, Carrion, Singular Logic Galaxy, Unicom Group, CFR Marfa  ne intaresc increderea ca evenimentul se va bucura de un inceput bun si va deveni unul de traditie.

La fel de importanta consideram si participarea vizitatorilor, specialisti si leaderi de opinie in industriile targetate de expozanti.  Green Logistics,  Masterplanul General  de Transport, Transportul Intermodal si Eficientizarea stocurilor  vor fi cateva din subiectele de dezbateri la care vor fi invitati prin campanii de direct mail si call center peste 6000 de  manageri ai departamentelor comerciale, logistica si transport din companiile vizate de catre expozanti.

In vederea promovarii firmelor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la TransLogistica – expozitia internationala de transporturi, logistica si industrii conexe.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la TransLogistica – expozitia internationala de transporturi, logistica si industrii conexe va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.570.010, int. 120, email ccibc@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor