Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

INDAGRA – Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, Romexpo

Bucuresti, 2 - 6 noiembrie 2016

TIC / S.F. / 29 ianuarie 2016 / 3:03 pm

INDAGRA poza stireCel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se va desfasura in perioada 02 – 06 noiembrie 2016, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.

Recunoasterea internationala a profesionalismului acestei manifestari o constituie includerea, incepand cu anul 2007, a targului INDAGRA in randul manifestarilor agreate de Asociatia Globala a Industriei de Targuri – UFI, cel mai inalt for al industriei expozitionale mondiale. De asemenea, tot din anul 2007, ROMEXPO S.A., prin INDAGRA, este membru in Asociatia Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO.

Cu fiecare editie, INDAGRA a cunoscut o crestere a numarului de companii expozante si al vizitatorilor prezenti la targ, cat si o evolutie in diversitatea si calitatea exponatelor prezentate, tot mai performante si mai apropiate de cerintele producatorilor agricoli si procesatorilor de produse agroalimentare.

Pentru a fi performanta, agricultura romaneasca, alaturi de sectoarele conexe, are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea si multe altele sunt aduse in atentia pietei in cadrul celei de-a XXI-a editie INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din tara si din strainatate.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se vor desfasura alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara si EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt:

Tarif de inregistrare: 150 euro + TVA

  • Stand cu o latura libera 117 euro/mp
  • Inchiriere stand cu 2 laturi libere 122 euro/mp
  • Inchiriere stand cu 3 laturi libere 127 euro/mp
  • Inchiriere stand cu 4 laturi libere 132 euro/mp

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Indagra 2016, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Indagra, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau,  la: tel 0743/800,603, email: ccibc@ccibc.ro, Persoana de contact: Ovidiu SCUTELNICU, director

 


        Impreuna in lumea afacerilor