Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri bilaterale de afaceri in Republica Moldova, 06 octombrie 2016

Chisinau, 06 octombrie 2016

BPRP / R.P. / 29 septembrie 2016 / 9:52 am

IBF_2015_One_to_oneIn data de 06 octombrie 2016 la Chisinau, va avea loc evenimentul de

Brokeraj international – “Moldova Industry Food and Manufacturing”

Organizatorul acestui eveniment este Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova. Coorganizatorii sunt: Eurochambres, centrul EEN din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau, Fundatia Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, SC IPA SA Subsidiary Galati, Tehnopolis Iasi, centrul EEN din cadrul Camerei de Comert si Industrie Prahova.

Evenimentul se va desfasura incepand cu orele 09:00, in incinta Radisson Blue Convention Centre, sala Nistru (mun. Chisinau, str. Mitropolit Varlaam, nr.77).

Principalul obiectiv al evenimentul de brokeraj consta in consolidarea si diversificarea relatiilor comerciale dintre Republica Moldova și Romania prin facilitarea contactelor de afaceri între întreprinzători din România și din Republica Moldova.

Evenimentul se adreseaza firmelor din domeniul agricol, industrie alimentară, industrie prelucrătoare, servicii, care caută noi parteneri de afaceri.

Pana in acest moment au confirmat participarea peste 100 de firme din Republica Moldova, lista finala a intreprinzatorilor prezenți la intalnirile de afaceri urmând a fi disponibilă pe site-ul evenimentuluiwww.b2match.eu/moldova-industry-2016 

De asemenea, la întâlnirile de afaceri vor fi invitați să participe întreprinzători din Republica Moldova care se pliază pe profilul de interes al firmelor din România care participă la eveniment.

Participarea este gratuita, termenul de inregistrare la eveniment este 4 octombrie 2016.

Intalnirile de afaceri se desfasoara in aceeasi perioada cu Moldova Business Week 2016, eveniment organizat sub patronajul dlui Pavel FILIP, Prim-ministrul Republicii Moldova si cu Moldovan Wine Festivals.

Informații suplimentare despre Moldova Business WEEK, 04 – 07 octombrie sunt disponibile on-line.

Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau, partener in organizarea evenimentului de brokeraj, ofera asistenta firmelor din Romania in vederea inregistrarii si participarii la eveniment la tel: 0742.504.708, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator Centru.

Informatii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe: www.b2match.eu/moldova-industry-2016


        Impreuna in lumea afacerilor