Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Bucuresti, 12 - 16 septembrie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 11:29 am

BIFE-SIMBIFE-SIM 2018, O INCURSIUNE INEDITA IN LUMEA MOBILEI!

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si CCIR organizeaza, in perioada 12-16 septembrie 2018, cea de-a XXVII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

BIFE-SIM se va desfasura in 2018 in din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 si B2! Avand o suprafata totala de 27.000 mp, pavilioanele sunt locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.
Cele șase saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:

  • Salonul Clasic;
  • Salonul Design;
  • Salonul Confort;
  • Salonul Bucatarii;
  • Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat;
  • Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri, vor oferi, pe toata perioada desfasurarii targului, sfaturi si idei pentru ca vizitatorii sa gaseasca cele mai bune solutii, potrivite bugetului pe care il au alocat.

BIFE-SIM 2018 va cuprinde si intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industriei lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

De la editia din 2018 nu vor lipsi nici demostratiile practice ale producatorilor, care vor arata vizitatorilor procesele tehnologice prin trec una sau mai multe bucati de lemn, pentru a deveni piesa de mobilier care sa se potriveasca ambientului fiecarui camin.

BIFE-SIM a depasit an de an atat asteptarile vizitatorilor, cat si pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestarilor in domeniu pe plan national si international.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la BIFE-SIM Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la BIFE-SIM Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor