Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TIB – Targul tehnic international Bucuresti, Romexpo 2018

Bucuresti, 10 - 13 octombrie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 12:35 pm

TIBTIB se va desfasura in perioada 10-13 octombrie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

TIB a fost organizat prima data in 1970, iar din anul 1993 este certificat la nivel international de catre Asociatia Globala a Industriei de Targuri – UFI si este inclus in randul celor mai importante targuri tehnice la nivel international.

Fiind un targ dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale, in cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii laser, robotica, masini unelte si masini industriale multifunctionale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare si echipamente hidraulice, produse IT si de software.

INVENTIKA va fi organizat concomitent cu TIB,  si reprezinta platforma de expunere a inventiilor si inovatiilor in scopul realizarii unei punti de comunicare intre inventatori si potentiali parteneri si investitori.

In fiecare an, TIB beneficiaza de sprijinul partenerilor sai pentru organizarea de evenimente interesante si de actualitate in domeniul tehnic, care au ca scop sa informeze vizitatorii asupra noutatilor din industrie.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la TIB Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la TIB Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor