Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Bucuresti, Romexpo 2018

Bucuresti, 31 octombrie - 4 noiembrie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 1:16 pm

IndagraCel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA , organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania , se va desfasura in perioada 31-octombrie – 04 noiembrie 2018, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

Pentru a fi performanta, agricultura romaneasca, alaturi de sectoarele conexe, are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea si multe altele sunt aduse in atentia pietei in cadrul celei de-a XXIII-a editie INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din tara si din strainatate.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se desfasoara si INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la INDAGRA Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la INDAGRA Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor