Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri

Bucuresti, 07 - 09 decembrie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 4:09 pm

CraciunIn perioada 07-09 decembrie 2018, ROMEXPO se transforma in locatia ideala pentru cumparaturile de Craciun, asteptandu-si vizitatorii cu expozanti din toate domeniile: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.

Targul isi propune sa ofere vizitatorilor, timp de 3 zile, posibilitatea de a patrunde in spiritul sarbatorilor de iarna, dandu-le ocazia de a cumpara din timp cadouri pentru cei dragi sau atentii pentru partenerii de afaceri. Totodata, targul faciliteaza contactul direct intre producatori, furnizori si comercianti, contribuind la dezvoltarea afacerilor.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor