Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ANTIQUE MARKET III – Targ de obiecte de arta si antichitati Bucuresti, Romexpo 2018

Bucuresti, 07 - 09 decembrie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 4:17 pm

AntiqueMarket IICea de-a XXIII-a editie Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati va fi organizata in Complexul Expozitional ROMEXPO intre 07- 09 decembrie 2018. Ne dorim ca, pe intreaga perioada de desfasurare, Romexpo sa devina locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor. Pentru aceasta, Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Piata antichitatilor in Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere asteptata. Pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune ca, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

Ne propunem, asadar, sa organizam intr-un cadru civilizat un eveniment de cat mai mare amploare, in care diferitele domenii din tematica sa se completeze reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la ANTIQUE MARKET III Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la ANTIQUE MARKET III Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor