Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

FAMILY EXPO & FESTIVAL – Eveniment EXPERIENTIAL dedicat parintilor din Romania

ROMEXPO, 28 - 30 Iune 2019

TIC / S.F. / 2 iunie 2019 / 8:46 pm

FamilyExpoDaca esti parinte sau viitor parinte, Family Expo & Festival este acel eveniment pe care trebuie sa il treci cu rosu in calendar. Promitem ca acest targ sa fie pentru tine o experienta placuta, care sa imbine shoppingul accesibil si de calitate, informatia actuala despre cresterea, ingrijirea si educatia copilului, facilitati moderne si utile care sa iti usureze vizita si sa te poti bucura in voie de standurile expozantilor si de multa distractie pentru intreaga familie.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,Family Expo & Festival’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,Family Expo & Festival’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor