Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO – Expozitie internationala de produse alimentare si non-alimentare, mobilier, echipamente, tehnologie si solutii pentru operatorii din Horeca

Romexpo, 21 - 23 septembrie 2019

TIC / S.F. / 5 septembrie 2019 / 2:35 pm

horeca2019Evenimentul FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non-alimentare, mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din Horeca – posibilitatea de a-si prezinta intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii practice.
Expozitia se desfasoara pe durata a 3 zile, in spatiile expozitionale Romexpo, care dispun de toate facilitatile necesare amplasarii standurilor si organizarii evenimentelor conexe – sesiuni de gatit, seminarii, prezentari etc. In cadrul expozitiei este permis doar accesul vizitatorilor profesionisti din industria Horeca: manageri, antreprenori sau specialisti din domeniu.
Foodservice & Hospitality Expo nu reprezinta doar o platforma ce prilejuieste intalniri de business pentru toti profesionistii din Horeca, ci le ofera si oportunitatea de a fi la curent cu ultimele tendinte din aceasta industrie.
Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti noutatile, inovatiile, tendintele pietei Horeca, sa descoperiti noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking cu oamenii din industrie si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata industriei Horeca!

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, 2019” Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, 2019” , Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor