Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Romtherm – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

Romexpo, 2 - 5 aprilie 2020

TIC / S.F. / 13 februarie 2020 / 3:30 pm

ROMTHERMROMTHERM reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

ROMTHERM se va desfasura in  2020 intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale ale Romexpo – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata.

Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, va avea loc intre  02-05 aprilie 2020, in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,TTR I’’ 2020, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,TTR I’’ 2020, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor