Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Metal Show & TIB – Expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale

Romexpo, 29 septembrie - 2 octombrie 2020

TIC / S.F. / 27 aprilie 2020 / 1:12 pm

Slider Metal & TIB 2020Organizat anual, METAL SHOW & TIB este targul #1 din Romania dedicat industriei de prelucrare a metalelor, tehnologiilor si echipamentelor industriale. Timp de patru zile, profesionistii industriei vin sa prezinte in acest hub unic si interactiv cele mai noi echipamente, produse si tehnologii SMART – nicio alta expozitie nu ofera o imagine de ansamblu atat de completa si bine structurata a industriei “grele”. Structura acestei editii raspunde si mai mult nevoilor pietei si ofera noi contacte de afaceri.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,METAL SHOW & TIB’’ 2020, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,METAL SHOW & TIB’’ 2020, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor