Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cursuri gratuite de Antreprenoriat

antreprenorIn luna septembrie persoanele care doresc sa-si deschida propria afacere pot sa se inscrie la cursul de antreprenoriat desfasurat in cadrul proiectului EGALitate de sanse pe piata muncii.

Proiectul EGALitate de sanse pe piata muncii este derulat de Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu: Fundatia Antreprenoriat Social Valcea, Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea, CCI Harghita, Indice Consulting and Management SRL Bucuresti si finantat prin Fondul Social European.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile online.

Cursul este destinat femeilor cu  varsta cuprinsa intre 18 – 60 ani care sunt somere, inactive sau in cautarea unui loc de munca.

Programul de desafasurare: in decursul unei saptamani, de luni pana vineri intre orele 14.00 – 18.00.

Dosarul pentru inscriere cuprinde:

  • Carte identitate (copie)
  • Certificat de nastere (copie)
  • Certificat de casatorie (daca este cazul – copie)
  • Diploma de studii (minim 10 clase – copie)
  • Adeverinta Medicala
  • Adeverinta de la Agentia Judeteana de Ocupare a Locurilor de Munca prin care se atesta statutul de somer / persoana inactiva.

Certificare: la finalizarea cursului se elibereaza certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in domeniul ocupational – Competente Antreprenoriale.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri va stam la dispozitie la tel: 0234/570.010 / 164, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact Angela DIMITRIU, expert antreprenor, mobil: 0748.886.411

25 de ani        Impreuna in lumea afacerilor       25 de ani