Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) – Expozitie de piese, accesorii si utilaje auto

Romexpo, 22 - 23 iunie 2019

TIC / S.F. / 2 iunie 2019 / 8:25 pm

ATBS2019Auto Total Business Show este o expozitie de renume de piese auto, scule si utilaje inca din 2012.

Piata pieselor auto din Romania avea nevoie de un eveniment care sa reuneasca producatori de piese, accesorii, scule si utilaje auto de top in cadrul caruia acestia sa poata prezenta cele mai noi tehnologii si produse din domeniu.

Mai mult decat atat, intreprinzatorii din Romania aveau nevoie sa afle noutatile din domeniu, sa interactioneze cu furnizorii si sa se bucure de o experienta unica.

Daca fraza “producatori de top de piese auto din lume” poate creea impresia unei strategii de marketing, imagineaza-ti ca sunt marci de automobile ca Mercedez Benz, BMW, Ferrari, Lambourghini care nu ar putea exista fara contributia acestor furnizori. De la filtre la anvelope, de la evacuari la faruri, de la frane la sisteme de securitate auto, marile brand-uri auto se bazeaza complet pe acesti furnizori.

Pentru ca automobilul reprezinta modalitatea principala de transport pentru multe economii si pentru ca am inteles nevoia de a avea la dispozitie ultimile inovatii, in fiecare an adunam furnizori din intreaga lume la ATBS.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,AUTO TOTAL BUSINESS SHOW’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,AUTO TOTAL BUSINESS SHOW’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor