Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

BIFE-SIM – Targ international de mobila, accesorii si echipamente

Romexpo, 12 - 15 septembrie 2019

TIC / S.F. / 23 iunie 2019 / 2:48 pm

Bifesim2019Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR organizează, în perioada 12-15 septembrie 2019, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Producătorii, importatorii și distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg în cele 4 zile de târg soluții ingenioase și practice care să poată satisface toate cerințele unui design interior plăcut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalități noi de a-și organiza mobilierul în funcție de condiționările de spațiu, de numărul de persoane care îl utilizează sau de poziția lui în interiorul casei.

Cele șase saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:

 • Salonul Clasic;
 • Salonul Design;
 • Salonul Confort;
 • Salonul Bucătării;
 • Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat;
 • Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii;

BIFE-SIM 2019 va cuprinde și întreaga ofertă de echipamente și utilaje pentru industria lemnului destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

De la ediția din 2019 nu vor lipsi nici demostrațiile practice ale producătorilor, care vor arăta vizitatorilor procesele tehnologice prin  care trec una sau mai multe bucăți de lemn, pentru a deveni piesă de mobilier care să se potrivească ambientului fiecărui cămin.

BIFE-SIM a depășit an de an atât așteptările vizitatorilor, cât și pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestărilor în domeniu pe plan național și internațional.

Ce a insemnat BIFE-SIM 2018?

 • 5 zile de eveniment
 • 14.000 de vizitatori
 • 270 expozanți din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia;
 • 27.221 metri pătrați suprafată expozițională ocupată;
 • 6 saloane tematice: Salonul Clasic; Salonul Design; Salonul Confort; Salonul Bucatarii; Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii;
 • lansări de produse noi pentru majoritatea companiilor expozante
 • mii de clienți au plasat cereri de ofertă la BIFE-SIM, care s-au concretizat în comenzi.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,BIFE-SIM 2019 Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,BIFE-SIM 2019” , Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor