Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

NEXT SEASON II 2019 – Targ International de Incaltaminte, Confectii si Accesorii

ROMEXPO, 03 - 05 septembrie 2019

TIC / S.F. / 13 iunie 2019 / 5:46 am
nextNext Season, singurul targ de contractari de incaltaminte, marochinarie si confectii din Romania.

Organizatorii evenimentului îşi doresc ca România să fie asociată tărilor cu tradiţie în lumea modei şi a creaţiei. Targul “Next Season” are ca prim scop facilitarea dezvoltarii relatiilor de afaceri între producatori, distribuitori si comercianti si, nu în ultimul rând, de a promova tinerii designeri.

Se organizeaza de doua ori pe an, in martie si septembrie, pentru a putea fi prezentate ambele colectii: primavara/vara si toamna/iarna.Pe o suprafață de aproximativ 2000 mp sunt amenajate editie de editie aproape 100 de standuri. Spațiul expozițional mai cuprinde și sali de conferințe și seminarii.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,Next Season’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,Next Season’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor