Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Next Season – Targ international de incaltaminte, genti, confectii si accesorii

Romexpo, 25 - 27 februarie 2020

TIC / S.F. / 13 februarie 2020 / 2:46 pm

NEXT-SEASONTargul Next Season are ca scop facilitarea dezvoltarii relatiilor de afaceri între producatori, distribuitori si comercianti si de a promova tinerii designeri.

Obiectivul principal este de a furniza instrumente eficiente de suport pentru intrarea, expansiunea si consolidarea prezentei firmelor romanesti pe pietele externe.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,Next Season”, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,Next Season’’, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor