Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

PRINT&SIGN – Targ de tipar digital pentru Europa de S-E

Romexpo, 09 - 12 octombrie 2019

TIC / S.F. / 1 octombrie 2019 / 10:23 am

PrintImprimarea digitala joaca un rol foarte important in numeroase industrii, a ajuns in domeniul designului interior si fashion, dar ofera posibilitati infinite chiar si pentru industria bauturilor, cosmeticelor, industria electronica si electrotehnica, automotive, industria mobilei. Arhitecti si designeri, agenti de publicitate si marketeri vor gasi cu totii o selectie vasta de furnizori-cheie, noutati si inovatii la PRINT&SIGN.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,PRINT&SIGN, 2019” Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,PRINT&SIGN, 2019” , Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor