Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Rommedica – Targ international de medicina si farmacie

Romexpo, 14 - 16 mai 2020

TIC / S.F. / 13 februarie 2020 / 4:04 pm

ROMMEDICA-2020ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si SOMN EXPO – expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Cea de-a XXX-a editie Rommedica, targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 14 si 16 mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,Rommedica’’ 2020, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,Rommedica’’ 2020, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor