WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Licitatie de 50.000 de lei pentru autorizare securitate la incendiu | Camera de Comert si Industrie Bacau
Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie de 50.000 de lei pentru autorizare securitate la incendiu

imagine-studiu-AutoUniversitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau a publicat un anunt privind incheierea unu contract, care are ca obiect  expertiza si proiect pentru autorizare securitate la incendiu corp B si laborator echipamente de proces.

Criteriul dupa care se va atribui contractul este pretul cel mai mic. Atat data licitatiai, cat si data limita de depunere a ofertelor este 01 iulie 2016, iar valoarea estimata este de 50.000 de lei, fara TVA.

Operatorii economici interesati sa participe la atribuirea prezentului contract vor depune obligatoriu urmatoarele documente: declaratie privind eligibilitatea conform art 180 din O.U.G. 34/2006; declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. 34/2006; fisa de informatii generale care cuprinde cifra de afaceri pe ultimii 3 ani, etc.

Alte informatii privind conditiile de participare, modul de desfasurare se gasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro

        Impreuna in lumea afacerilor