Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Acte spre consultare » Problemele si nevoile firmelor

Identificarea problemelor si nevoilor firmelor


In cadrul functiei consultative, Camera joaca rolul de interfata intre firme si autoritatile publice locale / judetene / regionale si nationale.

In acest sens, Camera are drept misiune sprijinirea firmelor prin intermediul parghiilor legale de solutionare a problemelor pe care le intampinati in activitatea dumneavoastra.

Pentru ca vocea firmelor sa reflecte necesitatile mediului de afaceri bacauan, va rugam sa ne comunicati problemele de ordin general sau specifice domeniului de activitate, cu care va confruntati in activitatea curenta, in legatura cu: actele si faptele autoritatilor publice locale, judetene, regionale, nationale, fiscalitate, bariere administrative, birocratie, accesare fonduri, relatia cu furnizorii de utilitati sau banci, altele.

Pentru a ne comunica problemele dumneavoastra, va invitam sa:

Problemele pe care ni le comunicati sunt preluate, prelucrate si transpuse in programele de masuri si interventii pentru reprezentarea si apararea intereselor firmelor.

In cadrul functiei administrative, Camera de Comert si Industrie Bacau ofera servicii pentru fiecare etapa din viata firmei: infiinţare, dezvoltare, internationalizare si transfer.

Serviciile noastre au drept obiectiv sprijinirea intreprinzatorilor in eforturile lor de a-si dezvolta afaceri si de a-si creste competitivitatea si performanta.

Daca in oferta noastra nu se regaseşte serviciul ce poate corespunde nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne comunicati:

Contact

on-line

sau prin e-mail

Contact

Pentru mai multe informatii, va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri; tel: 0234.570.010.

Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director, 0744.708.317

        Impreuna in lumea afacerilor