Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Acte spre consultare » Program de masuri » Masuri de sprijinire a serviciilor

Masuri specifice serviciilor


In urma consultarii firmelor au fost centralizate problemele de ordin general pe care le intampina firmele din servicii in activitatea lor, probleme ce sunt prelucrate si structurate intr-un program de masuri ce pot sprijini dezvoltarea mediului de afaceri.

Toate aceste probleme, impreuna cu propunerile de masuri se constituie in interventiile pe care Camera le face catre autoritatile de la nivel local, judetean, regional si national astfel incat deciziile adoptate de catre acestea sa fie fundamentate pe necesitatile reale ale firmelor.

Nr. crt

Masura propusa

Autoritate / institutie
abilitata pentru rezolvare

1.

Scutirea de impozit a profitului reinvestit in echipamente, utilaje, programe software; Revizuirea metodologiei de aplicare a scutirii de impozit pe profit, in sensul de a reprezenta cu adevarat o scutire si nu doar o amanare la plata

Guvern, Ministerul Finantelor Publice
2.

Subventionarea salariilor pentru somerii angajati, stimularea reconversiei profesionale prin acordarea de facilitati fiscale

Guvern, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii
Contact

Pentru mai multe informatii privind activitatea Comisiei pentru servicii, va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri si Institutii tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Adriana BADESCU, Secretar, mobil: 0749.088.840

        Impreuna in lumea afacerilor