Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Agentii » Centrul de Targuri si Expozitii


Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau


Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau este agentia speciala a Camerei de Comert si Industrie care realizeaza sprijinirea si promovarea afacerilor la nivel judetean, regional, national si international, prin intermediul: targurilor, expozitiilor, misiunilor economice, prezentarilor de firma / produse / servicii, ├«ntalnirilor de afaceri, conferintelor, congreselor, forumurilor.

Misiune:

Organizarea de evenimente / actiuni de sprijinire si promovare a afacerilor in vederea dezvoltarii economice durabile a judetului Bacau si a Regiunii NE.

Obiective:

  • cresterea si diversificarea relatiilor comerciale intre firme pe plan regional, national si international
  • crearea unui pol regional reprezentativ de sprijinire si promovare a afacerilor
  • promovarea economiei judetului Bacau si a Regiunii NE pe plan national si international
  • atragerea de investitii si investitori in judetul Bacau si in Regiunea NE
  • dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau are o experienta de peste 20 de ani in organizarea de evenimente promotionale, din 1993 si pana in prezent organizand in mod direct peste 600 de evenimente / actiuni, care au atras circa 20.000 de firme.

Tinand seama de:

  • economia judetului Bacau si a Regiunii NE,
  • nevoile de promovare ale firmelor in judetul Bacau si Regiunea NE,
  • evolutia generala si particularitatile pietei

si dispunand de logistica si structura organizatorica necesare, Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau ofera urmatoarele servicii:

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 20% la serviciile accesate.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri: tel: 0234.570.010, int. 155, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru detalii, va stam la dispozitie la Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau: tel. 0234.570.010, int., fax 0234.571.070 / 0234.576.011, e-mail: ccibc@ccibc.ro / certexpo@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director General, mobil 0744.708.317.

        Impreuna in lumea afacerilor