Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“AM O IDEE! - AM SI O AFACERE?!” – workshop gratuit organizat la Piatra Neamt

Startup Europe Week (SEW) – un proiect al initiativei Startup Europe a Comisiei Europene – in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si Camera de Comert si Industrie Neamt, organizeaza in data de 4 februarie 2016, workshopul Startup Europe Week Piatra Neamt: „Am o idee! – Am si o afacere?!”, ce se va desfasura intre orele11.00-14.00 in sala Atrium a Hotelului Central Plaza din Piatra Neamt.

 

Echipa SEW Piatra Neamt va invita sa participati la acest workshop, unde: vor fi prezentate resurse si oportunitati pentru startupurile din Regiunea Nord-Est, se vor identifica principalele provocari intampinate de tinerii antreprenori, precum si modul in care poate fi sprijinita transpunerea in practica a ideilor de afaceri.

 

Cu peste 200 de evenimente organizate pe tot continentul, Startup Europe Week doreste sa vina in sprijinul antreprenorilor aflati la inceput de drum, reunind oameni, idei, manageri experimentati si formatori, autoritati si organisme de suport din fiecare regiune, pentru a gasi modalitati comune de sprijin prin care ideile valoroase pot deveni afaceri rentabile, furnizoare de plus valoare pentru societate.

 

Pentru a mentine un nivel optim de interactiune, numarul de locuri pentru acest workshop este limitat, participantii urmand a fi selectati in functie de locatie, profil de activitate si interesul fata de temele de discutie.

 

Accesul la eveniment este gratuit.

 

Detalii despre procedura de inscriere si programul workshop-ului pot fi obtinute online accesand Startup Europe Week Piatra Neamt.

Informatii suplimentare se pot obtine prin corespondenta la adresa de mail: Piatra.Neamt@startupeuropeweek.eu

        Impreuna in lumea afacerilor