Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Au fost publicate noile Norme pentru programul Start Up Nation, destinat IMM-urilor

nation1STIRE MIHAELAMinisterul pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat a publicat pe 5 mai 2017 normele schemei de ajutor de minimis ale programului Start Up Nation modificate în urma aprobării amendamentelor la proiectul Legii de aprobare a OUG nr. 10/2017, lista codurilor CAEN eligibile în cadrul schemei, precum și modelul de plan de afaceri.

Ministerul a adăugat codul CAEN 4520 în lista codurilor CAEN aferente activităților care sunt  eligibile la finanțare în cadrul programului Start-up Nation România si au fost publicate urmatoarele acte necesare la completarea dosarului de finantare nerambursabila:

  • Anexa 1 la schema de ajutor de minimis- Continut PLAN AFACERI,
  • Anexa Lista codurilor CAEN aferente activităţilor care sunt eligibile la finanţare în cadrul Programului Start-up Nation România,
  • Schema de ajutor de minimis prevăzută în cadrul Programului Start –up Nation.

Schema este valabilă până la 31 decembrie 2020, iar plățile în cadrul schemei de minimis vor fi efectuate până la 31 decembrie 2021. Bugetul alocat schemei pentru anul bugetar 2017 este de 1,7 miliarde lei.
Prin implementarea programului în acest an se estimează acordarea de ajutor de minimis unui număr de maximum 10.000 de beneficiari.

Sursa:Profit.ro

        Impreuna in lumea afacerilor