Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Austria: EIT Manufacturing start-up competition Discover Vienna: Manufacturing Edition 2023

services-1024x544Firmele româneşti ce dezvoltă soluţii inovatoare pentru sectorul de producție au oportunitatea să se înscrie în competiţia “EIT Manufacturing start-up competition Discover Vienna: Manufacturing Edition 2023”, informeaza Ambasada Romaniei in Austria – BPCE Viena.

Această competiție este deschisă start-up-urilor și scale-up-urilor cu soluții în domeniul producției industriale, care au dezvoltat un proiect pilot sau un proiect proof-of-concept (POC) cu o firmă de producție, prin care demonstrează validitatea tehnologiei lor. Informații detaliate despre apelul de competiţie, domeniile industriale vizate, criteriile de eligibilitate, beneficiile participării, precum şi accesul către formularul de înscriere, pot fi găsite la adresa: https://www.eitmanufacturing.eu/calls/discover-vienna-manufacturing-edition-2023/. Termenul limită pentru transmiterea aplicaţiei de participare este 31 martie 2023.

Mai multe detalii pot fi obtinute contactand Ambasada României in Austria, M: +43-699-171.12852, email: viena.economic@mae.ro, (dna. Adi-Cristina Mitea – Consilier Economic).

        Impreuna in lumea afacerilor