Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Calendarul evenimentelor in desfasurare la Romexpo, in perioada 04 - 06 martie 2016

800 x 407 - Primavara la Romexpo - ROIn perioada 04 – 06 martie 2016, la Romexpo se vor organiza urmatoarele evenimente:

  • BUCHAREST PET EXHIBITION – Expozitie de animale de companie
  • PRIMAVARA LA ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum

BUCHAREST PET EXHIBITION va reuni pe parcursul a trei zile, crescatori si iubitori de animale, producatori, importatori si comercianti de produse destinate ingrijirii si cresterii animalelor de companie, produse si echipamente pentru cabinetele veterinare, medici veterinari si alti specialisti in domeniu. Editia anului 2016 va fi atat o platform de expunere, cat si un spatiu de vanzare.

Partenerii expozitiei, Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, Asociatia Clubului Felin MAGNIFICATS si Asociatia Porumbeilor Jucatori de Galati vor organiza un bogat program de evenimente conexe dedicate publicului larg si specialist, cum ar fi:

  • Expozitie Internationala CACIB si demonstratii de dresaj canin
  • Magnificats 1st Jubilee WCF Interantional Cat Show
  • Expozitii si concursuri de porumbei, gaini, iepuri si diverse pasari ornamentale, atat din Romania cat si din strainatate.

In aceeasi perioada cu BUCHAREST PET EXHIBITION, se va desfasura si PRIMAVARA LA ROMEXPO. Acest eveniment va reuni producatori, importatori si distribuitori de imbracaminte, incaltaminte, produse pentru casa si gradina, produse traditionale si de artizanat, dar si artisti, colectionari si anticari.

Pentru mai multe informatii privind desfasurarea acestor evenimente, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica Bacau; tel: 0234.570.010, int. 120, email: ccibc@ccibc.ro  Persoana de contact: Petronela STEFAN, mobil: 0748.886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor