Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

CCI Bacau va invita la evenimentele organizate in perioada 24-28 mai la Romexpo Bucuresti

poza standuri cartiA XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 24 – 28 mai, la pavilioanele C1, C2, C4 și C5 de la Romexpo.

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Pentru al doilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă.

Invitatul de onoare al celei de-a XII-a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest va fi Suedia.

Peste un milion de cărți vor fi la Bookfest săptămâna viitoare, de pe 24 până pe 28 mai, cu câteva mii de titluri noi și reduceri de până la 80% din prețul de copertă!

Cei mai importanți autori și personalități publice îi vor întâmpina pe vizitatorii celui mai important salon de carte din România.

Ambasadorii Suediei, Israelului și Statelor Unite, consilierul prezidențial pentru Cultură precum și procurorul general al României vin la Bookfest chiar din prima zi.

Copiii sunt răsfățații ediției Bookfest de anul acesta, editurile participante le-au pregătit o sumedenie de surprize, concursuri, ateliere științifice, desene pe asfalt sau piese de teatru.

Accesul la Bookfest cât și la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit. Vizitatorii vor putea lua parte la peste 350 de evenimente, ce variază de la lansări, dezbateri și colocvii până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

Programul de vizitare va fi următorul:

– miercuri, 24 mai: 10:00 – 20:00;
– joi, 25 mai: 10:00 – 20:00;
– vineri, 26 mai: 10:00 – 21:00;
– sâmbătă, 27 mai: 10:00 – 21:00;
– duminică, 28 mai: 10:00 – 20:00.

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul manifestarii  www.bookfest.ro.

 

 

Sursa : Romexpo Bucuresti

        Impreuna in lumea afacerilor