Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta la sediul CCI Bacau privind implementarea proiectelor in derulare

WhatsApp Image 2023-10-12 at 14.11.32 (2)In data de 12 octombrie 2023 a avut loc la sediul Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bacau, conferinta privind implementarea proiectelor CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale, E-Worker si ID (Involved in Digitalization).

Principalele rezultate ale implementarii proiectului CAD sunt următoarele:
• Întreprinderi sprijinite – 32 firme;
• Angajați care beneficiază de programe de formare – 310 persoane;
• Întreprinderi care introduc programe de învațare la locul de muncă, la 6 luni după finalizarea sprijinului, din care IMM-uri – 5 firme.

Au dat examen si au promovat cursurile de:
1. Web Design – 45 angajati;
2. OIVPD – 39 angajati;
3. ECDL – 98 angajati sunt in curs de examinare, din care 18 au obtinut ECDL Standard
4. Evaluarea si certificarea competentelor profesionale obtinute pe alte ca decat cele formale, respectiv non-formale si/sau informale pentru recunoasterea competentelor de OIVPD – 21 salariati.

“Suntem in plina sesiune de examinari, urmand ca pana in 30 noiembrie sa finalizam formarea si certificarea tuturor participantilor la cursuri” a precizat Florin Chetreanu, Managerul proiectului CAD.

Mai sunt de completat urmatoarele locuri: 80 locuri pentru cursurile de competente digitale, 130 locuri pentru cursurile de ECDL Standard, 156 locuri pentru ECDL Avansat si, in consecinta, se mai pot face inscrieri.

Persoanele interesate de participare la cursurile de ECDL pot contacta CCI Bacau: Florin CHETREANU – Manager de Proiect: email: ccibc142947@gmail.com sau tel: 0744 769115.

        Impreuna in lumea afacerilor