Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Monitorizare linii de finantare


Monitorizare linii de finantare


In multe situatii, dupa fixarea ideii, verificarea eligibilitatii acesteia si a firmei si identificarea liniei de finantare pana la deschiderea sesiunii de depuneri de proiecte, pot aparea o serie de modificari formale, informale si procedurale.

De aceea, este necesara monitorizarea permanenta a liniilor de finantare, pentru ca in momentul depunerii proiectului sa fie luate in calcul absolut toate solicitarile finantatorului.

Pentru a veni in sprijinul firmelor, in acerst sens, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul pentru Dezvoltare Proiecte si Finantare Afaceri, ofera serviciul:

  • Monitorizare linii de finanĊ£are
    • tarif – 100 lei/luna.

*Tariful include TVA.

Membrii / Simpatizantii Camerei de Comert si Industrie Bacau primesc o reducere de pana la 25% la acest serviciu.

In vederea obtinerii acestor servicii va rugam sa completati si sa trimiteti formularulul de Monitorizare linii de finantare.

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, sau Secretarii Comisiilor de lucru

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor