Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Obligatii fiscale


Obligatii fiscale


Sistemul fiscal romanesc a cunoscut in ultimii ani modificari profunde, legate de necesitatile adaptarii acestuia la conditiile concrete ale fiecarei etape de tranzitie, de cerintele armonizarii legislatiei in domeniu la legislatia fiscala a Uniunii Europene.

Impozitele, taxele si contributiile sociale, care se constituie venituri la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, sunt reglementate de Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare ale acestuia.

Orice agent economic are obligatia sa determine corect baza de impozitare a impozitului sau taxei, sa depuna in termen declaratiile fiscale si sa faca plata la termenul stabilit.

In vederea respectării cerintelor legale, Camera de Comert si Industrie Bacau prin Biroul Financiar – Contabilitate pune la dispozitia firmelor urmatorul serviciu:

  • Consultanta privind obligatiile fiscale:
    • tarif – 200 lei
  • Membri Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reducere a tarifului cu pana la 25%.

* preturile nu includ TVA

Pentru a accesa serviciile prezentate, va rugam sa ne transmiteti formularul FC 03.

Pentru organizarea in bune conditii a activitatii, Biroul Financiar Contabilitate va pune la dispozitie si servicii de consultanta privind:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor