Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Situatiile financiare

Situatiile financiare


Situatiile financiare reprezinta un set de documente oficiale, care se intocmesc de catre firme, la sfarsitul exercitiului financiar si prin care sunt prezentate informatii privind pozitia financiara, performanta si modificarea pozitiei financiare.

Situatii financiare anuale cuprind:

 • bilant;
 • cont de profit si pierdere;
 • situatia modificarilor capitalului propriu;
 • situatia fluxurilor de numerar;
 • note explicative la situatiile financiare anuale.

Acestea se intocmesc anual si trebuie sa ofere o imagine fidela a situatiei financiare, a performantei financiare si a celorlalte informatii referitoare la activitatea desfasurata.

Firmele au obligatia sa intocmeasca situatii financiare anuale, inclusiv in situatia fuziunii, divizarii sau incetarii activitatii acestora .

Situatiile financiare anuale vor fi insotite de raportul administratorilor, raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupa caz, si de propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile.

Camera de Comert si Industrie Bacau prin Biroul Financiar – Contabilitate pune la dispozitia firmelor urmatoarele servicii:

 • Consultanta privind intocmirea situatiilor financiare:
  • tarif – 150 lei
 • Consultanta privind intocmirea raportuluin administratorilor:
  • tarif – 90 lei
 • Membri Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reducere a tarifului cu pana la 25%.

* preturile nu includ TVA

In vederea accesarii serviciului prezentat, va rugam sa ne transmiteti formularul FC 06.

Pentru organizarea in bune conditii a activitatii, Biroul Financiar Contabilitate va pune la dispozitie si servicii de consultanta privind:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor