Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Studii oportunitati de investitii

Studii oportunitati de investitii


Stabilitatea economica, politica, localizarea strategica, resursele naturale si umane, costul fortei de munca si apartenenta la UE sunt avantaje care incurajeaza investitorii ca sa se gandeasca la posibilitatea de a dezvolta afaceri oriunde in Romania.

Daca doriti sa investiti in judetul Bacau, Centrul pentru Dezvoltare Proiecte si Finantare Afaceri va poate sprijini prin efectuarea de studii privind oportunitatile de investii, prin care sa obtineti date reale si complete in functie de zona aleasa.

In vederea obtinerii acestui serviciu trimiteti cererea pe mail / fax sau completati formularul on line Solicitare studiu oportunitati de investitii si veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp.

Tariful pentru elaborarea studiului pentru oportunitati de investitii se stabileste pe baza unei antecalculatii.

Membrii / Simpatizantii /Sponsorii Camerei de Comert si Industrie Bacau primesc o reducere de pana la 25% la acest serviciu.

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. sau Secretarii Comisiilor de lucru

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.


Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor