Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » consultare test

Consultarea firmelor privind actele
autoritatilor locale, judetene si regionale


Pentru realizarea atributiilor conferite de Legea 335/2007, art 1, cu privire la reprezentarea, apararea si sustinerea membrilor si comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice, este necesara consultarea firmelor.

Elaborarea actelor autoritatilor publice locale, judetene si regionale – hotarari, decizii, ordine, care au impact asupra activitatii firmelor, trebuie sa tina seama de nevoile agentilor economici, astfel ca deciziile adoptate sa fie fundamentate de necesitatile reale ale firmelor.

In urma procesului de consultare, propunerile comunitatii de afaceri se constituie in vocea firmelor care este adusa la cunostinta autoritatilor de la nivel local, judetean si regional prin interventiile facute catre acestea.

Pentru a inainta catre autoritatile publice locale, judetene si regionale punctul de vedere al comunitatii de afaceri din judetul Bacau, va rugam sa ne comunicati propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastra cu privire la: proiectele, ordinele, regulamentele, regulile, instructiunile, rapoartele etc. emise de Institutia Prefectului Judetului Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Consiliile Locale, Institutiile sau organismelor consultative de la nivel local, judetean sau regional.

Lista propunerilor supuse consultarii

Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)
Nr.
Crt.
Titlu Autoritate/
Organism emitent
Termen consultare Trimite propunerea Propuneri/
sugestii depuse