Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cum intampinam Directiva Europeana 2014/95/EU ?

Dezvoltare-durabilă-Asociația-Free-World-1024x6901111Incepand cu 1 ianuarie 2017, se vor aplica prevederile Directivei Europene 2014/95/EU, care stabileste obligativitatea intreprinderilor mari, inclusiv pentru cele listate la bursa, publicarea informatiilor privind performanta economica, sociala si de protectie a mediului. Conform acestei Directive, firmele care intra sub incidenta acesteia, vor comunica prin intermediul unor rapoarte sau declaratii, cunoscute in practica de specialitate ca si Rapoarte de Dezvoltare Durabila sau de Responsabilitate Sociala, catre toate partile interesate (actionari, angajati, potentiali investitori, clienti, furnizori, autoritati publice si comunitate), informatii cu caracter non financiar.

Pentru a putea veni in intampinarea acestei Directive Europene, Camera de Comert si Industrie Bacau a stabilit un parteneriat strategic cu firma de consultanta in domeniul dezvoltarii durabile – INNOVA Project Consulting S.R.L.

Camera de Comert si Industrie Bacau se implica in mod activ in asigurarea unui mediu de afaceri stabil, coerent si transparent, prin identificarea problemelor cu care se confrunta firmele si realizarea demersurilor necesare pentru solutionarea acestora, contribuind in mod direct la dezvoltarea economica durabila a judetului Bacau.

In acest mod, CCI Bacau urmareste ca prin serviciile puse la dispozitia firmelor, sa contribuie in mod direct la dezvoltarea economica durabila a judetului Bacau.

INNOVA este membru al GOLD Community de la GRI – Global Reporting Initiative si auditor autorizat de sustenabilitate recunoscut de catre institutia internationala AccountAbility pentru standardele AA1000 AS, AA1000 SES, AA1000 APS. INNOVA se numara printre putinele organizatii specializate in domeniul consultantei de dezvoltare durabila din Romania, care detine expertiza necesara pentru elaborarea si verificarea rapoartelor de dezvoltare durabila realizate de catre companii din domenii diverse de activitate. Echipa de experti este formata din consultanti cu experienta internationala, care au capacitatea de a identifica cele mai bune masuri de dezvoltare durabila, contribuind in mod direct la imbunatatirea performantei economice, sociale si de mediu ale unei organizatii.

Pentru informatii suplimentare despre acest nou serviciu va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN, director,  la tel. 0748/886.428., email ccibc@ccibc.ro,

        Impreuna in lumea afacerilor