Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cum se pot corecta orele de munca transmise gresit in Revisal?

revisal-Pe forum club legislatia muncii a fost prezentata problema privind urmatoarea situatie: “Am incheiat un contract individual de munca in data de 11.01.2016, transmiterea s-a facut in data de 02.02.2016 dar s-au trecut in loc de 2 ore cat este in contract, 8 ore de lucru. Cum as putea sa corectez asta, sau ce pot sa fac?”.

Raspunsul expertului in legislatia muncii a fost: “Acest lucru se poate face prin corectie.
Corectia unei informatii introduse gresit trebuie efectuata imediat ce angajatorul a luat cunostiinta de existenta acesteia. In legislatia din domeniul muncii aflata in vigoare la aceasta data, nu sunt prevazute sanctiuni in cazul in care angajatorul corecteaza o informatie introdusa anterior, in mod eronat.
Pentru a corecta in Revisal informatia introdusa gresit, din meniul Contracte se utilizeaza functia corectie, se selecteaza apoi contractul asupra caruia urmeaza sa intervenim cu o corectie, se identifica informatia intordusa gresit, si se corecteaza.
Dupa salvarea modificarilor, se genereaza si se transmite fisierul catre ITM, cu ajutorul portalului reges.inspectia muncii.ro”.

Sursa: clublegislatiamuncii.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor