Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Despre noi » Functiile camerei


Functiile Camerei


Activitatea Camerei este structurata pe cele 2 functii ale sale, respectiv:

1. Functia consultativa

reprezentarea si apararea intereselor membrilor si ale comunitatii de afaceri

2. Functia administrativa

sprijinirea si promovarea intereselor membrilor si ale comunitatii de afaceri

Functia consultativa a Camerei se realizeaza prin intermediul Comisiilor de lucru, constituite pe domenii de activitate, structurate in Comitete, in concordanta cu organigrama consultativa.

Prin intermediul acestor organisme se asigura consultarea firmelor si identificarea problemelor pe care le intampina in activitatea curenta, legate de birocratie, fiscalitate, cadrul legal, relatia cu autoritatile publice locale, judetene, regionale si nationale.

In acest mod, se constituie vocea firmelor care este adusa la cunostinta autoritatilor prin interventiile facute catre acestea.

Apararea si reprezentarea intereselor firmelor, in vederea solutionarii problemelor cu care se confrunta, sunt sustinute prin obiective si programe de actiuni dedicate sprijinirii si dezvoltarii mediului de afaceri bacauan.

Functia administrativa a Camerei se realizeaza prin intermediul Agentiilor speciale, Birourilor si Reprezentantelor Camerei, in concordanta cu organigrama administrativa, care pun la dispozitia firmelor, un portofoliu de servicii pentru initierea, dezvoltarea si transferul afacerilor.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor