Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Eveniment de informare - constientizare in cadrul proiectului

WhatsApp Image 2023-02-07 at 13.45.57 (4)Pe data de 7 februarie 2023, a avut loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau o sesiune de informare-constientizare privind activitatile proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale” – ID 142947”, proiect cu nr. POCU/860/3/12/142947, înscris în cadrul axei prioritare nr. 3 – Locuri de muncă pentru toți.

Implementarea proiectului se face de catre Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu parteneriat cu Ioanida Turism S.R.L., CSA Travel S.R.L. și Ymac Saby Company S.R.L.

Managerul de proiect Florin CHETREANU a prezentat salariatilor firmelor ProfiRom Food Onesti si Darmanesti, precum si Aliant Business Solutions Bacau, cursurile care se organizeaza in cadrul proiectului si beneficiile absolvirii acestor cursuri.

Astfel, in prezent, se afla in derulare cursuri de Designer web si se fac inscrieri pentru cursurile de Operator introducere, validare si prelucrare date (OIVDP).
De asemenea, participantii la toate cursurile din cadrul proiectului vor urma si cursul de ECDL.

Persoanele interesate pot contacta pentru inscrieri Camera de Comert si Industrie Bacau, Mihai TULBURE, responsabil grup tinta, tel: 0744708317, email: ccibc142947@gmail.com.

        Impreuna in lumea afacerilor