Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in luna octombrie 2015

In perioadele urmatoare se vor desfasura o serie de evenimente la nivel international, atat in Europa cat si in Asia, care reprezinta ocazia ideala pentru firmele din diferite domenii de a-si extinde activitatile, prin  dezvoltarea de parteneriate internationale, dar si pentru prezentarea noutatilor din domeniu si schimbul de bune practici.

Mai jos va prezentam lista de evenimente internationale:

Nr. crt. Denumire eveniment Perioada Detalii
 1. Calitatea uleiului de măsline – Grecia 1 – 4 octombrie Congresul va reuni producători, specialişti în calitatea uleiului de măsline, vânzători, oameni de ştiinţă, laboratoare, universităţi.
 2. Vietnam Farm Expo 2015 Show – Vietnam 1 – 5 octombrie Organizat la Centrul Expoziţional şi de Convenţii Tan Binh (TBECC), Ho Chi Minh City, evenimentul cu profil agricol adună peste 18.000 de vizitatori anual şi este destinat unor sectoare precum industria maşinăriilor de procesare agricolă, îngrăşăminte, pesticide, produse de medicină veterinară şi horticultură, sisteme de conservare şi refrigerare a produselor, producători şi distribuitori de seminţe de legume şi fructe.

Pentru detalii privind participarea la evenimentele internationale din Europa si Asia organizate in perioada mai – octombrie 2015, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact: Sonia TODIRASCU, tel: 0784.295.072.

        Impreuna in lumea afacerilor