Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in perioada octombrie – noiembrie 2014

1In urmatoarea perioada, vor avea loc o serie de evenimente internationale, pentru diverse domenii de activitate, ce ofera intreprinzatorilor posibilitatea de extindere a afacerilor pe noi piete externe si de identificare potentiali parteneri de afaceri.

Lista evenimentelor internaţionale, din Europa, Asia şi Asia Centrală, America şi Africa, este:

Perioada Locaţia Eveniment Tematica evenimentului / detalii eveniment
27-30.10.2014 Turcia Istanbul PREMIERE VISION 2014 Targ de modă şi textile Sunt invitati sa participe comercianti de produse textile din intreaga lume, interesati de identificarea de parteneri turci. Ministerul Economiei din Turcia – in calitate de organizator finanteaza participarea firmelor straine la eveniment, prin suportarea cheltuielilor de cazare.
29.10-1.11.2014 Turcia Gaziantep TUMEXPO TUMSİAD Targ international de comert si industrie Sunt inviati sa participe producători si comercianti din intreaga lume, interesati de identificarea de parteneri turci.Ministerul Economiei din Turcia – in calitate de organizator finanteaza participarea firmelor straine la eveniment, prin suportarea cheltuielilor de cazare.
02–13.11.2014 Cuba Havana şi Varadero Târgul Internaţional de la Havana (FIHAV) Expoziţia reprezintă o oportunitate deosebită pentru companiile interesate să-şi lanseze produsele şi serviciile pe piaţa cubaneză şi latino-americană, dar şi un prilej de a încheia contracte cu parteneri comerciali din întreaga lume.
20-21.11.2014 Maroc Marrakesh Summit Global de Antreprenoriat Evenimentul are drept scop principal reunirea oamenilor de afaceri americani cu omologii lor internaţionali, în special din lumea musulmană, iar obiectivul principal îl reprezintă identificarea oportunităţilor de afaceri, stimularea spiritului de afaceri şi încurajarea inovaţiei.
25-28.11.2014 Turcia Istanbul Târgul pentru Cauciuc 2014 Sunt invitati sa participe producători si comercianti din industria prelucrarii cauciucului si produselor din cauciuc interesati de identificarea de parteneri turci.Ministerul Economiei din Turcia – in calitate de organizator finanteaza participarea firmelor straine la eveniment, prin suportarea cheltuielilor de cazare.
 25-28.11.2014 Turcia Istanbul  BELEDİYE-KENT 2014 La eveniment se vor expune echipamente contra incendii, pentru siguranţa şi salubritatea oraşului, sisteme de analiză, tehnologii de protejare a mediului, climatizare, aerisire şi transport urban de calatori.
 28.11.2014 Rusia Moscova  „Competitiveness of Russian regions: Innovation, Investment, Partnership” O sesiune plenară şi trei mese rotunde de discuţii vor avea drept obiectiv implementarea iniţiativei comune Rusia – UE, „Parteneriat pentru modernizare”.
02-5.12.2014 Turcia Bursa Târgul pentru Tehnologia Prelucrării Metalelor şi Târgul pentru Tehnologia Prelucrării Tablei 2014 Sunt invitati sa participe producători si comercianti din industria prelucratoare – prelucrarea metalelor si prelucrarea tablei, interesati de identificarea de parteneri turci.Ministerul Economiei din Turcia – in calitate de organizator finanteaza participarea firmelor straine la eveniment, prin suportarea cheltuielilor de cazare

        Impreuna in lumea afacerilor