Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

All­Pack – Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice – Romexpo Bucuresti

Bucuresti, 28 octombrie - 01 noiembrie 2015

TIC / S.F. / 6 mai 2015 / 9:28 am

allpackEvenimentul All­Pack -­ Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice a fost organizat de Romexpo in perioada 28 octombrie -­1 noiembrie 2015, fiecare editie reprezentand pentru cele mai importante firme din Romania si din strainatate cea mai potrivita ocazie de a­-si prezenta ofertele curente.

Editia din acest an a All­Pack a avut loc in Pavilionul A din cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.
Organizat cu succes inca din anul 1998, All­Pack este un eveniment care se adreseaza specialistilor in domeniu, respectiv:

  • Materiale pentru producerea ambalajelor;
  • Materiale de impachetare;
  • Auxiliare;
  • Masini de impachetat;
  • Echipament pentru etichetare si marcare;
  • Reciclarea ambalajelor;
  • Procesarea impachetarii;
  • Logistica ambalajelor;
  • Securitatea industriala si protectia mediului;
  • Echipamente de testare-impachetare.

pack2Ajunsa la cea de­ a 17-­a editie, Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si noutati din domeniu, creand premisele necesare incheierii de noi contracte, identificarii de noi oportunitati, prin concentrarea cererii si ofertei intr­-un spatiu clar delimitat.

Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice a avut o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma optima pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

In vederea promovarii firmelor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau a sprijinit participarea acestora la All­Pack– Expozitia  internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice prin acordarea de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru sprijin in vederea participarii la viitoarele editii “All­Pack”– Expozitia  internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Ovidiu SCUTELNICU, Director, mobil 0743/800.603.

Alte informatii despre All­Pack – sunt disponibile pe www.all-pack.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor