Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

INDAGRA – Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

ROMEXPO, 30 octombrie - 3 noiembrie 2019

TIC / S.F. / 9 octombrie 2019 / 10:36 am

Slider IndagraCel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA , organizat de către ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România , se va desfâșura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, atât în interior cât și pe platformele exterioare.

Pentru a fi performantă, agricultura romanească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea și multe altele sunt aduse în atenția pieței în cadrul celei de-a XXIV-a ediție INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din țară și din străinatate.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2019, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se desfășoară INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non – alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,INDAGRA 2019” Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,INDAGRA 2019” , Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor