Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Examinare ECDL, ultimul modul - Digital Marketing, pentru salariații RA Aeroport "George Enescu" Bacău

WhatsApp Image 2023-10-31 at 23.44.51 (1)Salariații din cadrul Regiei Autonome (RA) Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău au reușit să obțină un rezultat foarte bun în cadrul examinării ECDL (European Computer Driving License), modulul final – Digital Marketing, desfășurat în cadrul proiectului “CAD – Creșterea Abilităților Digitale.” Promovabilitatea pentru această examinare a fost de 100%.

Salariații RA Aeroportul International “George Enescu” au trecut cu succes prin toate modulele ECDL, acumulând cunoștințe și abilități digitale esențiale în timpul pregătirii. Modulul Digital Marketing a reprezentat un pas important în înțelegerea strategiilor de marketing online, promovarea produselor și serviciilor, și optimizarea prezenței pe internet.

RA Aeroportul International “George Enescu” Bacău demonstrează încă o dată angajamentul său față de excelență și pregătirea profesională a personalului său. Cu o echipă de specialiști bine pregătiți în abilitățile digitale, Aeroportul este pregătit să facă față provocărilor digitale viitoare și să ofere servicii de înaltă calitate în industria aeronautică.

        Impreuna in lumea afacerilor