Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

EXPO KAVALA 2016 - Targ de Turism in Grecia

logo_kavalaexpoIn perioada 7 – 12 octombrie 2016 va avea loc EXPO KAVALA 2016, in cadrul Centrului Expozițional “Apostolos Mardyris”, Kavala, Grecia, fiind unul dintre cele mai importante targuri de turism din acesta zona.

Printre participanții la expoziție sunt organizatii si intreprinderi din Atena, Salonic, Drama, Xanthi, Alexandroupoli cat si participanții internationali din Cipru, Polonia, Ucraina, Serbia, Bulgaria si Turcia. Expoziția  se desfasuara pe parcursul a  sase zile si va reuni multi antreprenori , actori de afaceri , factorii de decizie politica , lideri de afaceri si factori de decizie din cadrul sectorului public si privat. Sunt prezente, de asemenea, standuri expozitionale ale intreprinderile din regiune si din zona transfrontaliera pentru a -si expune produsele lor .

In cadrul expozitiei – EXPO KAVALA aveti posibilitatea de a prezenta serviciile si produsele catre consumatori si practicieni din Macedonia de Est si Tracia si regiunea balcanica mai larga.

Expozitia din acest an va include un eveniment pe tema ” Turismul Sectorul de afaceri “, dezvoltand probleme despre economie emergenta a turismului ce a castigat o atentie semnificativa din partea investitorilor , profesionistilor din turism si companiilor legate de acest sector. Acest mediu de afaceri fertil a creat oportunitati pentru companii start-up in cadrul sectorului ; alimentand diversificarea si cresterea economica spre resurse de turism durabil .

Companiile de turism din regiunea noastra sunt invitate sa participe atat in calitate de expozanti cat si in calitate de vizitatori profesionali sau ocazionali pentru a participa si in cadrul sesiunilor de intalniri de afaceri ce vor  avea loc in timpul evenimentului expozitiei .

Data limita de inscriere: 23 Septembrie 2016

Pentru informatii privind modalitatea de inscriere la Targul EXPO KAVALAva sta la dispozitie  Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la tel: 0751.564.758, email ccibc@ccibc.ro,

Persoana de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor