Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expoziția Banat Agralim își deschide porțile: demonstrații „în câmp” cu utilaje agricole și dresaj canin, la Timișoara

utilaje-agricole-tractoare-3Cea mai mare expoziție de agricultură și industrie alimentară, Banat Agralim, a ajuns în acest sfârșit de primăvară la o nouă ediție. Evenimentul organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș își propune să aducă în fața publicului ultimele noutăți din cele două domenii, și nu numai.

A 14-a ediție a manifestării are loc în perioada 26 – 28 mai, în campusul universității timișorene, și este structurată pe șase sectoare: agricultură, horticultură și silvicultură, creșterea animalelor, industrie alimentară și ambalaje, cinegetică, cercetare-inovare-extensie universitară-finanțare.

Pe durata celor trei zile, publicul va putea participa la demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole și workshop-uri cu tematică specifică. De asemenea, se vor organiza concursuri de echitație și dresaj canin.

“La expoziție participă firme mari, firme mijlocii, dar și mici meșteșugari. Numărul expozanților este dublu față de cel de anul anul trecut”, a afirmat Florica Chiriță, directorul general al CCIA Timiș.

Sursa :Banatulazi.ro

        Impreuna in lumea afacerilor