Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitie dedicata firmelor din domeniul auto - AUTOEXPOTEHNICA - organizata de Romexpo

auto expotehnoCea de-a V-a editie a Expozitiei internationale de componente si accesorii auto se va desfasura in perioada 22-24 aprilie 2016, in Centrul Expozitional Romexpo.

Evenimentul se adreseaza producatorilor, distribuitorilor, importatorilor si designerilor de piese, echipamente electrice si electronice; accesorii, tuning, IT & management, service-uri, spalatorii auto si alte produse si servicii pentru industria auto.

Fiind singura expozitie din Romania dedicata industriei de componente si accesorii auto, AUTOEXPOTEHNICA reprezinta o oportunitate pentru cei din industrie de a atrage clienti noi si a incheia contracte, de a relationa cu ceilalti competitori si de a se informa in legatura cu cele mai noi tendinte ale domeniului.

La editia din 2015, gradul de internationalizare a fost de 30%, demonstrand interesul crescut pentru piata de profil din Romania.

In aceeasi perioada cu AUTOEXPOTEHNICA 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se vor desfasura alte 2 evenimente: AUTO EXPO – Expozitie de autoturisme, camioane si utilitare – Pavilionul C3 si Salonul de motociclete, accesorii si echipamente, Bucuresti – SMAEB – Pavilioanele A, C1, C2,C4 si C5.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 100 euro + TVA

  • O latura libera 40 euro/mp +TVA
  • 2 laturi libere 45 euro/mp + TVA
  • 3 laturi libere 50 euro/mp + TVA
  • 4 laturi libere 55 euro/mp + TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul AUTOEXPOTEHNICA, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul AUTOEXPOTEHNICA, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor