Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Firmele Medical Test și Aliant Business Solutions implicate în dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților săi

WhatsApp Image 2023-09-20 at 16.59.34Pentru a asigura succesul angajaților în examinarea ECDL Word, au fost lansate cursuri intensive de pregătire care acoperă toate aspectele necesare pentru a obține cu succes certificarea. Acest program de instruire este conceput pentru a dezvolta abilitățile esențiale în utilizarea aplicației Microsoft Word și pentru a oferi angajaților cunoștințele necesare pentru a naviga eficient în mediul de lucru digital.

Cursurile de pregătire ECDL Word includ:
1. Sesiuni Practice: Angajații au oportunitatea de a aplica cunoștințele dobândite într-un mediu practic. Aceste sesiuni practice le permit să lucreze cu documente reale și să învețe tehnicile esențiale pentru formatare, editare și gestionarea documentelor în Microsoft Word.
2. Acces la Resurse Educaționale: Participanții au la dispoziție o gamă largă de resurse educaționale, inclusiv manuale de studio și teste practice. Aceste resurse îi ajută să-și consolideze cunoștințele și să se pregătească eficient pentru examen.
3. Sesiuni de Mentorat: Formatorii ofera sesiuni de mentorat pentru îndrumare personalizată și răspunsuri la întrebările angajaților. Acest aspect asigură o înțelegere profundă și sprijinul necesar pentru a obține certificarea ECDL Word.
4. Examinare și Certificare: La finalul pregătirii, angajații vor susține examenul oficial ECDL Word pentru a-și certifica competențele digitale. Certificarea ECDL este recunoscută la nivel internațional și poate contribui la dezvoltarea profesională și la avansarea în carieră.

Prin această inițiativă, firmele Medical Test și Aliant Business Solutions, Bacau demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea competențelor digitale ale personalului și recunoașterea importanței competențelor tehnologice în mediul de lucru actual.

Cursurile sunt gratuite si au loc in cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”.

        Impreuna in lumea afacerilor