Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Forumul de afaceri Match4Industry, 15 - 16 octombrie 2015

Enterprise Europe Network in parteneriat cu Turkey Business Network Centre (ABIGEM), alaturi de Camera de Comert Kocaeli si Camera de Comert a Marelui Ducat de Luxemburg  organizeaza

 

Forumul de afaceri Match4Industry

15 – 16 octombrie 2015, Kocaeli, Turcia

La eveniment sunt asteptate sa participe aproximativ 200 de companii, din peste 20 de tari.

05Se adreseaza firmelor din industriile: auto, prelucratoare (metale, mase plastice, utilaje), chimica, constructii, energie, mediu, electronice, telecomunicati si transporturi. Companiile participante isi vor prezenta cele mai recente inovatii, produse si servicii din domeniile de profil.

Fiind o platforma de tip B2B (business-to-business), Match4Industry ofera participantilor ocazia de a se intalni si de a face schimb de informatii si know-how la scara internationala, dar si oportunitatea ideala de a dezvolta parteneriate de afaceri durabile.

06Firmele participante trebuie sa detina suficient potential pentru import, iar reprezentantii acestora sa aiba putere de decizie.

Cazarea (inclusiv micul dejun) este asigurata de catre organizator, contravaloarea transportului (dus – intors) in Turcia fiind suportata de catre participant.

Termenul limita de inscriere este 9 octombrie 2015.

Mai multe detalii privind evenimentul puteti afla accesand pagina oficiala http://www.een-matchmaking.com/m4i2015.

Pentru informatii privind participarea la Forumul de afaceri Match4Industry 2015, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network, tel: 0234.570.010, int. 106, email: een@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert.

 

        Impreuna in lumea afacerilor