Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Important pentru comerciantii de produse alimentare care doresc sa achizitioneze produse de la producători din Singapore

event_7431_type3_p1_20131022Centrul Enterprise Europe Network Bacau, in colaborare cu Centrul Enterprise Europe Network Singapore vă invita sa participați in perioada 12-15 aprilie 2016, la evenimentul de brokeraj Food&Hotel Asia 2016 care va avea loc la Singapore.

Evenimentul de brokeraj are loc cu ocazia Food&Hotel Asia 2016 –una dintre cele mai mari expozitii din lume la care participa peste 3070 expozanti din peste 70 de tari, cu o suprafata de expunere de aprox. 95.000 mp.

La evenimentul de brokeraj vor participa din partea gazdelor 114 companii din Singapore care oferă o selectie larga de produse si materii prime pentru sectorul alimentar si cel al bauturilor, respectiv: conserve, condimente, sosuri, cofetarii, lactate, bauturi non alcolice, produse proaspete, carne de pasare, fructe de mare, gustari bauturi alcoolice și non-alcoolice.

Pot participa profesionisti din urmatoarele domenii: institute culinare, consultanti in management, importatori de produse alimentare si bauturi, hoteluri, institutii de catering, restaurante, cafenele, baruri, comerciantii cu amanuntul ale produselor alimentare, supermarketuri,hipermarketuri.

Evenimentul reprezinta o oportunitate de stabili noi parteneriate de afaceri, de a gasi distribuitori, furnizori pentru extinderea afacerii dumneavoastră.

Facilităti pentru comerciantii de produse alimentare

Pentru comerciantii de produse alimentare din UE interesați de participarea la evenimentul de brokeraj si stabilirea de contacte de afaceri cu producătorii din Singapore prezenți,organizatorii oferă gratuit

  • un bilet de avion la intoarcere
  • cazare timp de trei nopti la un hotel din Singapore,

in conditiile in care achizitioneaza produse de la comerciantii din Singapore.

Lista producătorilor care vor fi prezenti la evenimentul de brokeraj este disponibila on-line.

Inscriere

Inscrierea comerciantilor in programul de facilitate oferite de organizatori se realizeaza prin completarea unui chestionar pana la data de 26 ianuarie 2016. Intentia de participare va fi analizata de catre organizatori si vor fi anuntate firmele care vor beneficia de aceasta facilitate, in mod direct.

Pentru mai multe detalii privind participarea va sta la dispozitie Centrul de PromovareEconomica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor