Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri de afaceri cu firme din Republica Moldova

banner-fab

Firmele din judetul Bacau interesate de noi parteneriate cu firme din Republica Moldova, sunt invitate la Expozitia Nationala Fabricat in Moldova organizata de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova in perioada 3 – 7 februarie 2016, în cadrul Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo din Chisinau.

Aflata la cea a de a XV a editie, expozitia nationala “Fabricat In Moldova” reprezinta cea mai mare si prestigioasa expozitie din  tara, devenind un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piața, stabilire a contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

Scopul expoziției este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova. La această expozitie sunt invitați să participe agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, in cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atat pentru consumatori, cat și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial – economice.

Pentru firmele din judetul Bacau interesate de participarea la Expozitia  Nationala Fabricat in Moldova intr-un mediu organizat le sta la dispozitie  Camera de Comert, Industrie si Agricultură Vaslui, organizatorul misiunii economice din data de 3 februarie 2016 in cadrul Expozitiei.

Pentru detalii privind participarea la misiunea economica vă stă la dispoziţie Departamentul Relaţii economice din cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui,  la tel. 0235-361040, 0728-316340, fax 0235-319011, email: ccivs@ccivs.robogdan@ccivs.ro, persoana de contact Bogdan Turcanu, Director

 

        Impreuna in lumea afacerilor